Beautysalon Embrave

Wat is biab?

Biab staat voor ¨builder in a bottle¨ BIAB is een perfecte combinatie van andere nagelproducten. Na de behandeling voelen je nagels dikker en steviger aan.

Werking

Biab is geschikt voor iedereen. Heb je hele korte, dunne en flexibele nagels? Bijvoorbeeld door nagelbijten? Geen probleem, BIAB is de oplossing. Door de flexibele formule van de gel, kan het product moeiteloos meebuigen met de natuurlijke nagel, waardoor er geen breuken of barsten ontstaan. Je nagels krijgen de kans om te groeien en worden na elke behandeling sterker door de verzadiging.

Deze behandelingen voer je uit i.c.m de russian manicure. Hierbij worden de onzuiverheden van de nagelriemen verwijderd d.m.v het elektrische freesje en een manicure schaartje. Met deze manicure kan er strakker en verder tot de nageriemen gelakt worden, waardoor er ongeveer een week langer met de uitgroei gedaan kan worden.

Biab is vaak een proces. Bij de eerste behandeling zijn de nagels misschien nog kort en oneven. Wanneer je het bijhoudt zul je merken dat de nagels sterk, gezond en in een mooie vorm zullen groeien.